Ο Ξενώνας

Σε πλήρη αρμονία με το τοπίο, στο Ρόδι boutique hotel επικρατεί ο συνδυασμός πέτρας και ξύλου, η χρήση φυσικών υλικών και γήινων χρωμάτων, που αναδύουν ζεστασιά και καλαισθησία.
Επειδή πιστεύουμε ότι η ομορφιά κρύβεται στη λεπτομέρεια, φροντίζουμε ώστε όλα να εκπέμπουν την διάθεσή μας ,να νιώσετε την ζεστή, ανοιχτόκαρδη φιλοξενία μας και να απολαύσετε κάθε στιγμή από την διαμονή σας.
Ιδανικά τοποθετημένος κοντά στο βυζαντινό πύργο, μόλις 50 μέτρα από τη θάλασσα, ο ξενώνας θα σας προσφέρει το ιδανικό ορμητήριο για να εξερευνήσετε την περιοχή και να αφεθείτε στην ομορφιά και την ηρεμία της. Το τοπίο είναι μαγευτικό, οι Ροβιές βρίσκονται σε ένα προφυλαγμένο κόλπο με πεντακάθαρα νερά που περιβάλλεται από τα καταπράσινα καλοσχηματισμένα βουνά Τελέθριο και Καβαλάρης. Τα δέντρα φτάνουν κυριολεκτικά στην άκρη της θάλασσας ,ενώ στον υδάτινο ορίζοντα ο ήλιος βυθίζεται χαρίζοντας αλησμόνητα χρώματα.
Η Ευαγγελία, ψυχή του ξενώνα, αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο την τριαντάχρονη εμπειρία της οικογενειακής παράδοσης στο γειτονικό ξενοδοχείο Αλεξανδρίδη, και γίνεται η ιδανική οικοδέσποινα για να περάσετε πραγματικά αξέχαστα.
Μιας και «η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται», στο Ρόδι ξεκινά με ένα πλούσιο πρωινό, φτιαγμένο με αγνά προϊόντα στην ηλιόλουστη βεράντα. Ζεστό χωριάτικο ψωμί, σπιτικές πίτες, ντόπιες ελιές, γιαούρτι, τηγανίτες με μέλι, αβγά, κέικ και σπιτικές μαρμελάδες, θα σας προσφέρουν την απαραίτητη ενέργεια για τις ημερήσιες δραστηριότητές σας.
Από το πλούσιο ελληνικό πρωινό μέχρι τον καφέ ή το απεριτίφ δίπλα στο τζάκι, κάθε στιγμή στο Ρόδι θέλουμε να είναι υπέροχη!