Καλώς ήλθατε

Περιηγηθείτε στον ξενώνα 'Το Ρόδι'!

Δείτε Φωτογραφίες

Επιλέξτε το δωμάτιό σας

Δίκλινα Δωμάτια

Έχουμε ετοιμάσει για σας τέσσερα ευρύχωρα και ηλιόλουστα δωμάτια. Όλα είναι διακοσμημένα με απαλά, γήινα χρώματα και καλαίσθητη επίπλωση

Τρίκλινα Δωμάτια

Στον ξενώνα μας είναι διαθέσιμα τρία ευρύχωρα τρίκλινα δωμάτια. Έχουμε επιλέξει ζεστά χρώματα και κομψή διακόσμηση ώστε να νιώσετε άνετα και όμορφα.

Σουίτες

Με πολύ αγάπη και φροντίδα ετοιμάσαμε τρεις πανέμορφες σουίτες για να σας προσφέρουν ένα ζεστό και οικείο περιβάλλον.

Ο Ξενώνας

Σε πλήρη αρμονία με το τοπίο, στο Ρόδι boutique hotel επικρατεί ο συνδυασμός πέτρας και ξύλου, η χρήση φυσικών υλικών και γήινων χρωμάτων, που αναδύουν ζεστασιά και καλαισθησία.
Επειδή πιστεύουμε ότι η ομορφιά κρύβεται στη λεπτομέρεια, φροντίζουμε ώστε όλα να εκπέμπουν την διάθεσή μας ,να νιώσετε την ζεστή, ανοιχτόκαρδη φιλοξενία μας και να απολαύσετε κάθε στιγμή από την διαμονή σας.

Εξερευνήστε

Η Περιοχή

Παρθένα δάση, πεντακάθαρες ακρογιαλιές, ιαματικές πηγές, καταρράχτες και ένας τεράστιος ελαιώνας είναι μόλις μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν την περιοχή.

Δραστηριότητες

Μιας και η φύση έχει την κυρίαρχη θέση σε όλη την περιοχή, θα μπορέσετε να την χαρείτε με όλων των ειδών τις δραστηριότητες. Από το ποδήλατο βουνού μέχρι την ιππασία και την ιστιοσανίδα, η περιοχή προσφέρει ιδανικές συνθήκες.

Προτεινόμενα

Δείτε ένα προτεινόμενο ταξίδι στην περιοχή αποκλειστικά σχεδιασμένο για το Ρόδι boutique hotel από το wondergreece.gr, καθώς και ιδέες για να εμπλουτίσετε το ταξίδι σας.

Guest book

We had a very nice time! Thank you!

Jonathan

Great place!

A definite recommendation! 🙂

Sylvia

The hotel is great! We are looking forward to come back again some time!

Mary & Craig